Beskrivning

Detta är rummet från vilket jag kommer att leda kriget , uttalade Churchill kort efter att han utsetts till premiärminister 1940. Från dessa trånga utrymmen vände han ett tillsynes oundvikligt nederlag till en beryktad seger.
Bunkern byggdes i hemlighet 1938 som ett skyddsrum mot flygattacker. Under Blitzen blev den ett andra hem åt Churchill, liksom åt ett stort antal militära och civila tjänstemän vars arbete tills nu varit i stort sett okänt.
Boken bygger på ett fascinerande material, och inkluderar tidigare okända vittnesmål av människor som bodde och verkade i bunkern. Holmes avslöjar hur och varför högkvarteret utvecklades och hur invånarnas liv förändrades.
Churchills bunker är en upplysande och underhållande guide till en av de viktigaste platserna i Storbritanniens historia.
Inbunden ny bok. 199 sid.

Jag skickar vinnarmejl. Kolla i skräpkorgen om du inte fått det.

Vill du ha annat fraktsätt säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av boken.

Objektnr 631522381

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 17:22

Churchills Bunker. Det hemliga högkvarteret i London - Holmes Ny bok

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

poarv

Skummeslövsstarand, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 186 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?