Beskrivning

101 COCKTAILS + 101 SMOOTHIES

AV Eliq Maranik

Grenadine förlag 2018.

2 kartonnage i mycket gott skick.

Här kommer de 101 läckraste drinkarna från författaren bakom Grenadines försäljningssuccé Stora Cocktailboken, som hittills sålts i över 9 000 exemplar och under våren 2011 utkommer även i Danmark, Storbritannien och Kanada. Boken är en del i den populära serien där även de båda storsäljarna 101 whisky och 101 öl du måste dricka innan du dör ingår.

I boken ackompanjeras 101 utvalda drinkrecept av läckra cocktailbilder mot svart bakgrund. Dessutom finns till varje recept användbara tips eller rolig kuriosa om drinken eller drinkens innehåll. Här finns även några rader med plats för dina egna anteckningar, och du kan sätta ditt eget betyg på varje drink! Bland recepten hittar du odödliga klassiker som Bloody Mary och Dry Martini men även nyskapande, fräscha kreationer såsom Thai Mojito och Blackberry Beast.

Utöver de allra bästa cocktailrecepten får du även en gedigen introduktion till hur du blir en lyckad hemmabartender: Allt om drinktyper och specialuttryck, tips på utrustning, redskap och ingredienser du kommer att behöva för att starta upp ditt eget barskåp, vad du ska tänka på när du väljer ingredienser, tips på hur du lyckas med tillredningen och mycket mer. Du får dessutom en genomgång av alla de olika glastyperna. Helt enkelt allt en cocktailälskare behöver, i en och samma bok!

101 smoothies - underbara fruktdrinkar att njuta av!

101 smoothies är den absoluta guiden till smoothievärlden för dig som vill ha kul i köket och skapa läckra och näringsrika fruktdrinkar.

Här lär du dig att enkelt göra supergoda smoothies och att det finns mycket att vinna på att tillaga allt från grunden i stället för att köpa hel- eller halvfabrikat. Naturligtvis bygger recepten på ett ekologiskt miljötänk och vikten av att köpa närodlat och säsongsanpassat.

För snabb och lätt överblick är de 101 recepten indelade
i fyra kategorier: frukt- och bärsmoothies,frukost- och yoghurtsmoothies, grönsakssmoothies och dessertsmoothies. Vid varje recept finns det dessutom utrymme för egna anteckningar om du vill ändra på eller betygsätta det du testat.

Boken innehåller också en presentation av varje frukt och grönsak när på året de är som bäst, var i världen de odlas, när de skördas samt hur de bör förvaras för att få ut bästa möjliga smak. Dessutom finns kortfakta
om hur de bäst fryses in, vilka verktyg som är bra att ha till hands samt tips om servering och garnering.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 559266473

Visningar 573

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

101 COCKTAILS + 101 SMOOTHIES Eliq Maranik 2018

Pris

270 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 252 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?