Beskrivning

MJUKA STICKADE DJUR Joy Gammon + GÖR DINA EGNA LEKSAKER Kate Haxell

MJUKA STICKADE DJUR OCH ANDRA LEKSAKER - Joy Gammon - Forum förlag 1991 - Kartonnage i mycket gott skick.

I vår tekniska tidsålder, då allt ska ske snabbt och effektivt och barn möter maskiner överallt, är det viktigare än någonsin att ha någon trygg och mjuk leksak att gosa med. De flesta djur och dockor i den här boken gör du lätt och snabbt av tygbitar och restgarner som du har liggande hemma. En hemgjord leksak behöver inte vara perfekt, den blir ändå ölskad och överlever säkert färdigköpta plastleksaker.

GÖR DINA EGNA LEKSAKER 20 roliga och enkla projekt - Kate Haxell - Känguru förlag 2010 - Kartonnage i mycket gott skick.

Att sy leksaker är roligt: de är små, går snabbt att göra och inbjuder till att låta fantasin flöda fritt. Är du mindre van vid att sy - välj en enklare leksak. Barn är inte kritiska granskare av raka sömmar och perfekt påsydda knappar: de kommer att älska sitt mjukdjur för vad det är. Och för att det är gjort speciellt till dem.

I den här boken finns inspirerande mönster till 20 härliga leksaker att sy på egen hand, i varierande svårighetsgrad. Alltifrån mjuka kramdjur, handdockor och broderade dockor för de lite större barnen, till klossar och enklare mjukdjur till de riktigt små. Bokens innehåll lockar med fantastiska material och fantasifulla mönster. Några är sydda för hand, andra enbart på maskin.

Gör dina egna leksaker innehåller enkla steg-för-steg-beskrivningar, färgrika illustrationer och användbara mallar. Dessutom finns instruktioner för enkla broderier, applikationer, lappteknik och pärlarbeten. Allt som krävs för att skapa underbara leksaker på egen hand!

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 624716987

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MJUKA STICKADE DJUR Joy Gammon + GÖR DINA EGNA LEKSAKER Kate Haxell

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 185 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?