Beskrivning

VIRKA! ENKELT ATT VIRKA OCH LITE ATT STICKA Frida Pontén + STICKA & VIRKA ÖVER 70 KREATIVA PROJEKT

av Cilla Ramnek

ICA förlag 2008 och Forum förlag 2004.

1 kartonnage i mycket gott skick och 1 inbunden med skyddsomslag i gott skick.

En garnbutik är lite som en godisaffär. Garnernas läckra färger lockar som oemotståndliga karameller. Man vill ha dem alla! Har du frossat i garner utan att ha ett bestämt projekt i tankarna? Då är det dags att tömma garnkorgen och sätta igång! I Virka! finns massor av fina projekt, även för nybörjaren.

Har du bara en liten rest kvar av ditt favoritgarn? Virka en brosch, en nyckelring eller en blomma till hårsnodden. Har du gott om både tid och garn? Virka ett nostalgiskt täcke av mormorsrutor eller en matta till köket. Ett och annat stickprojekt har också smugit sig in i boken.

Du får även tips på hur du kan piffa upp en köpt tröja eller en diskhandduk med en virkad kant, och hur koftan som fått en fläck blir som ny med påsydda virkade blommor.

Sticka & virka är inspirerande snarare än handledande. Boken vänder sig till alla som är roade av färg och form och olika material. Här får det spontana arbetssättet med sitt tillfredsställande överraskningsmoment bestämma. Våga pröva nya metoder, material och kombinationer och skapa egna nya plagg eller omvandla gamla till något helt nytt. Använd restgarner, gamla broderier och grytlappar, dekorera med broderi och tofsar, blanda plast och tyg med nitar och paljetter. Arbeta med hela plagg eller små accenter. Kul och snyggt är viktigare än rätt och riktigt i Cilla Ramneks inspirerande bok. Ur innehållet: Mössa med öron, Babytäcke med tygfoder, Virkade plånböcker, Enkel tröja, Materialkombinationer, Randningar, Knäppningar, Dekorera med pärlor och paljetter. Cilla Ramnek utbildad textilkonstnär och ser inga motsättningar mellan design, konsthantverk och konst utan rör sig fritt över hela fältet. Hon har tidigare utkommit med boken Ett eget rum, där fotografierna liksom här är tagna av Pia Ulin.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 566797052

Visningar 661

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VIRKA! ENKELT ATT VIRKA OCH LITE... + STICKA & VIRKA ÖVER 70 KREATIVA PROJEKT

Pris

270 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 187 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?