Beskrivning

Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett upplyst medvetande
av Carl Johan Calleman

kartonnage i bra beg skick

Mayakalendern kan ses som ett andligt redskap som beskriver det mänskliga medvetandets utveckling från forntid till nutid och framtid. Den profetiska Mayakalendern fungerar som en metafysisk karta över medvetandets utveckling och tar upp hur andlig tid flödar, och visar dessutom på en ny vetenskap för tiden.
Mayafolkets tidsvetenskap beskriver energiförändringarna som ligger till grund för hela vår kosmiska och jordiska historia. Carl Johan Calleman visar genom sina utforskningar hur denna pyramidiska struktur för medvetandets utveckling kan förklara så olika företeelser som till exempel uppkomsten av världens olika religioner och samtidens beklagan över att tiden tycks gå snabbare i dag. Tiden går faktiskt snabbare i takt med att vi omvandlas från planeternas materialistiska undervärld, som styr oss i dag, till en högre medvetenhetsnivå - den galaktiska undervärlden - vilket är en förberedelse för den slutgiltiga universella nivåns medvetna upplysning.
Carl Johan Calleman visar hur Mayakalendern kan vara ett andligt redskap som ger oss en större förståelse för medvetandets utveckling genom historien. Boken ger oss också konkreta råd om vilka steg vi kan ta för att sätta oss själva i samklang med en upplysningens livshållning.
Mayakalendern är människans mest värdefulla redskap för att kartlägga framtiden och förstå intelligensen bakom medvetandets utveckling. Fakta och kunskap som utgör basen för den profetiska vetenskapen har återuppväckts!

****************************************************************

Välkommen till min butik

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser. Du kommer till min butik om du klickar på Loppis-Lisa. I butiken kan du också göra sökningar..

Köp av 2st varor eller fler
När du köper fler varor vänta med betalningen. Jag kommer att ändra till ny fraktkostnad. Tyngre brev/paket skickas med schenker.

Auktioner önskar jag betalning inom 5 dagar

Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar ut en hanteringskostnad på 2 kr per brev eller paket

Jag postar måndag, onsdag, torsdag och fredag.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Specified shipping refers to Sweden. Alla varor till utlandet skickas endast spårbart.

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

Ha det gött

Loppis-Lisa

Objektnr 629612149

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett ...av Carl Johan Calleman

Pris

59 kr

Loppis-Lisa

Arvika, Sverige

5.0

Loppis-Lisa

Verifierad

Toppsäljare

4 986 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?