Beskrivning

MUTANT MESSAGE FROM FOREVER A Novel of Aboriginal Wisdom

av Marlo Morgan

Tryckt 1998.

Häftad i gott läst skick, veck och slitage på pärmen.

Lovord för budskap...
Ett gripande budskap till oss alla. Jag blev trollbunden av de enkla sanningarna och de besjälade tankarna. Läs boken och uppmana alla du känner att göra likadant.
Wayne Dyer
I fyra månader vandrar Marlo Morgan genom vildmarken tillsammans med en stam isolerade nomadiserade aboriginer som kallar sig det Äkta folket. Hennes uthållighet prövas dagligen och de utmaningar hon ställs inför förändrar hennes liv. Av aboriginerna lär hon sig att finna varje människas unika talang och själskrafter. Hon upplever healing och inser det djupt meningsfulla i deras sätt att leva.
Detta är hennes berättelse. Det hon lärde sig - och vill lära oss -är att det inte är för sent att rädda vår planet från ödeläggelse om vi inser och respekterar att allt levande tillhör samma gudomliga helhet. Om vi lyssnar till budskapet kan våra liv bli lika meningsfulla som det Äkta folkets.
Berättelsen om en modig kvinna som vandrade med aboriginerna och fick del av en urgammal stams underbara hemligheter och kunskaper om sådant som vi alla i vårt moderna samhälle behöver lära oss - att åter komma i kontakt med naturen, att lita och tro på vår intuition och våra inneboende kunskaper. Elisabeth Kühler-Ross

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 463592807

Visningar 526

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MUTANT MESSAGE FROM FOREVER Marlo Morgan 1998

Pris

170 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 220 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?