Beskrivning

Nordiska gudar är en vackert illustrerad bok där gudar, jättar, dvärgar, valkyrior, monster och hjältar presenteras i all sin prakt. En bok för den som redan är intresserad och initierad, och för den som ännu inte upptäckt asagudarnas värld - ett storverk som fångar läsare i alla åldrar.
Med avstamp i de gamla Eddorna har Johan Egerkrans tolkat de mest spännande och fantasifulla sagorna. Från den gruvliga skapelseberättelsen där ur-jätten Ymer styckas av Oden och hans bröder, till gudarnas ödesmättade undergång i Ragnarök. Från urtidens kaos, till världsträdets nio riken med alla dess fantastiska och ohyggliga skapelser. En mörk, blodig, fantasieggande och stundtals humoristisk resa i den nordiska mytologins värld.
Välkända berättelser från Eddorna - som sagorna om Iduns äpplen, Mimers brunn och Tors färd till Utgård - paras med fakta om de varelser som befolkar Asgård, Jotunheim och underjorden.

Inbunden ny bok. 180 sid.
Jag skickar vinnarmejl. Kolla i skräpkorgen om du inte fått det.

Vill du ha annat fraktsätt säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av boken.

Objektnr 631502042

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 14:56

Nordiska Gudar - Johan Egerkrans Ny bok Inbunden

Slutpris

|

130 kr

Auktionen är avslutad

Havsmorran vann auktionen

poarv

Skummeslövsstarand, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 186 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?