Beskrivning

Arne Sundelin - Det som sker

Inbunden, tryckt 1996

Fint skick inuti, lätt slitage på skyddsomslaget.

"För tio år sedan tog min mamma sitt liv. Jag har inte kunnat skriva om det som hände. Det har varit en förbjuden bok."Så inleder Arne Sundelin Det som sker en roman med självbiografisk bakgund.Det är en berättelse om hur en förälder för alltid vänder sig bort från sina barn, men det är också ett starkt och mångbottnat porträtt av en kvinna som slutligen väljer att dö."Jag har tänkt att om jag skriver om henne kommer det att skada min pappa. Ibland har jag föreställt mig att han inte skulle klara det. Jag har trott att det var därför som jag inte har skrivit om henne. Fast kanske finns det något ännu svårare. Något i hennes berättelse som rymmer en skrämmande förståelse om mig själv. - Jag ska skriva denna förbjudna bok för mig själv. Jag vill veta vem hon var för mig. När hon tog sitt liv var det någonting vi inte kunde förhindra. Det var en kraft som tycktes större än oss själva."Arne Sundelins berättelse om hur en förälder för alltid vänder sig bort från sina barn är personlig, privat och allmängiltig på en gång - något som brukar karakterisera de goda författarnas bästa böcker. Och just genom att den - mitt i all sin omaskerade uppriktighet - är saklig, osentimental och lågmäld, drabbar den läsaren med ovanlig häftighet.

OBS!! Kolla skräpposten då många mail dessvärre hamnardär.

Jag sampackar om du köper flera produkter vid sammatillfälle.
Då du går till kassan så stämmer inte Traderas automatiskauträkning av fraktkostnaden, utan jag skickar ett separat mail mednya betalnings/fraktuppgifter.

Vid köp av flera saker - om något mail med nya fraktuppgifter intekommit inom två dagar så får du gärna maila mig.

Köparen betalar frakt, jag kan ej erbjuda avhämtning förtillfället.
OBS!! Konto- och betalningsuppgifter skickas ut i Traderasautomatiska vinnarmail.

Om du lägger bud eller väljer att köpa något från mig så är detviktigt att du först läser texten som finns inlagd på "Mininformationssida" eller under rubriken "Köpvillkor".
Där finns bland annat mer info om skickbeskrivning, porto,betalning m.m.


Objektnr 302593791

Visningar 2 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Arne Sundelin - Det som sker (Svårfunnen)

Pris

89 kr

Pontsa

Köping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

12 897 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?