Beskrivning

3 Minecraft Mojang böcker Rödstenhandboken, Nybörjarhandboken, Bygghandboken
Mycket bra skick!

Bokbeskrivning: Allt du behöver veta för att överleva dina första dagar Den här boken kan faktiskt rädda ditt liv. Här får du nämligen de bästa tipsen för att skapa ett hem, hur du hittar och samlar in resurser, och hur du bygger din rustning och vapen för att försvara dig mot varelserna som kommer ut om natten. Handboken innehåller även exklusiva tips från spelkonstruktören Notch. Välkända Minecraftexperter avslöjar även den kunskap du behöver för att överleva och lyfta dig till nästa nivå.

Bokbeskrivning: Röd Sten Minecraft - Officiell rödsten handbok Det är dags att koppla upp och ansluta dig till en av de mest komplexa områdena i Minecraft - Rödsten. Experter på Rödsten guidar dig runt alla aspekter att arbeta med Rödsten. Det handlar om att bryta, smälta, använda förnyare (repeaters), kretskomponenter och kretsdesign. Handboken innehåller även exklusiva tips från spelkonstruktören Notch o

Bokbeskrivning: Det finns nästan inget som inte kan byggas i Minecraft men med så många möjligheter, var börjar du? Den officiella Minecraft Konstruktions-handboken är fullpackad med tips och steg för steg instruktioner från mästerbyggarna FyreUK. Du lär dig konstruera hus, broar, skepp, flytande öar och berg & dalbanor.

Objektnr 634768680

Visningar 3

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 18:51

Minecraft : Bygghandboken

Utropspris

|0 Bud

159 kr

Slutar om

isa777

Lidingö, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

274 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?