Beskrivning

Ett bokpaket med fem inbundna böcker från McDonalds Happy Meal.
Böckerna är i fint begagnat skick.

1. "Memmo och Mysen söker efter färger" av Emma Virke
Bokbeskrivning:
När Memmo och Mysen vaknar är det alldeles mörkt och alla färger har försvunnit! Var kan de vara någonstans? Tillsammans ger de sig ut för att leta rätt på dem. Med en liten ficklampa börjar de sitt sökande, men den kan ju inte lysa upp allting. När solen stiger kommer färgerna långsamt fram, och bjuder på en poetisk vandring genom olika nyanser.
Emma Virkes debutbok Brevet till månen hyllades i pressen och kallades "en av årets intressantaste bilderböcker". I sin nya bok om Memmo och Mysen utvecklar hon sin lekfulla collageteknik ytterligare. Allt eftersom dagen går och läsaren vänder blad växlar färgerna med ljuset, tills de till slut bleknar bort i skymningen.
Allitterationer, rim och underfundiga iakttagelser bygger upp en varm berättelse, där vi får följa Memmo och Mysen när de vandrar genom en dag fylld av färg.

2. "Örjan - den höjdrädda örnen" av Lars Klinting
Bokbeskrivning:
Kungsörnar tycker om att sväva högt. Alla utom Örjan. Örjan är höjdrädd. En höjdrädd örn! Han vågar bara flyga strax över markytan. Flyger han högre blir han yr och svimmar.
Örjans hemliga dröm är att våga flyga högt bland molnen. Han blir vän med en liten kungsfågel som visar sig bli hans räddning.
En saga om vänskap, mod och att storleken inte spelar någon roll!

3. "Kaj lär sig spela fotboll" av Katarina Ekstedt
Bokbeskrivning:
Kaj ska inleda sommaren med att gå på fotbollsskola. Första dagen berättar tränaren att i slutet av veckan kommer Lilla sportspegeln för att göra ett tv-inslag. Och de ska ha med sig en hemlig gäst! Sjukt spännande, tycker alla barnen.
Det här är fjärde boken i serien om Kaj. I varje bok lär sig Kaj en ny sport. Hittills har han lärt sig att simma, att åka skidor och att spela hockey. Precis som tidigare böcker om Kaj är Kaj lär sig spela fotboll en fartfylld och spännande saga med pedagogiska inslag samt personliga motgångar och framgångar som barnen kan känna igen sig i.

4. "Pratsamme Elias" av Essi Kummu och Marika Maijala
Bokbeskrivning:
Elias går i första klass och är vanligtvis pratsam, men nu är orden borta. Han och hans lillasyster Inkeri har två hem: pappas nya hem i stan och mammas gamla på landet. Och bästa vännen Priit bor långt borta, så långt att man måste ta sig över ett helt hav för att komma till honom.
En känsloladdad och ömsint berättelse om förändringar, och hur man lär sig leva med dem. Den berör alla, som någon gång letat efter ord eller saknat en vän - det vill säga var en av oss.

5. "Rita & Krokodil på fisketur" av Siri Melchior
Bokbeskrivning:
Bilderbok om Rita och Krokodil. Krokodilen dyker upp i Ritas badkar en morgon och vill sedan stanna hos henne. Tillsammans ger de sig av på fisketur. Rita förmanar Krokodil att han inte får skrämma bort fiskarna.

------------------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
---------------------------------------------------------------------------

Alla mina varor kommer från ett djur- och rökfritt hem.

Köparen står för frakten, om inget annat anges i annonsen.

Jag har flera annonser på Tradera och samfraktar gärna, så ta gärna en titt på mina övriga auktioner.

Betalning sker inom 3 dagar efter avslutad auktion. Snabb betalning ger snabb leverans! :)

Om du har några frågor - tveka inte för att höra av dig. Jag svarar på mail eller meddelanden så fort jag kan.

Lycka till med budandet!

Objektnr 634761652

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 17:56

Örjan den höjdrädda örnen, Rita & Krokodil på fisketur, Pratsamme Elias, Kaj lär

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

babs111

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

634 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?