Beskrivning

Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt. Mkt fint skick!

Nu har Ludde-böckerna varsamt moderniserats för att nå en ny generation läsare! I den här boken ska Ludde klä på sig, men det blir alldeles tokigt. Vardagssituationer blir roliga fantasilekar och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde.

"Det är härligt att veta bäst när man är två år, och Ludde är verkligen knasig och gör det mesta bakvänt", sa Ulf Löfgren i en intervju när han hade skapat Ludde på 80-talet. Och Ludde, en uttrycksfull figur i det lilla formatet, blev en omedelbar succé.

Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar med spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!
Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 5 dagar via Swish, bankkonto, eller tradera

Objektnr 632116314

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:23

LUDDE inbunden bok av Ulf Löfgren retro klassiker

Såld för

29 kr
Annonsen är avslutad

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Sverige

5.0

Systrarnasäljer

Verifierad

Toppsäljare

12 218 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?