Beskrivning

Bokbeskrivning: Sommarlov. Allt är perfekt. Tills Klea från framtiden dyker upp i ödehuset och berättar en historia som är lika osannolik som skrämmande.Debuterande Jesper Danielsson har skrivit ett på samma gång nervkittlande suggestivt och omedelbart fängslande äventyr. Sommarläsning när den är som bäst!Det är första veckan på sommarlovet. Jonte, Axel och Jimi har lyckats övertyga föräldrarna om att de inte behöver gå på fritidsklubben utan kan klara sig själva. Lunchschema fixas, ordningsregler tas i hand på, så vad kan gå fel?Dag ett ser de rök komma ur skorstenen på granntomten. Inget konstigt meddet, om det inte var för att huset har stått öde så länge de kan minnas.Ingen bor där, så vem eldar?Innan Jonte hinner blinka har Axel stuckit genom häcken. Jonte och Jimi har inget val. På andra sidan är det en djungel. Med alla sinnen på helspänn kliver de genom vildvuxet gräs ända fram till ödehuset.Det går på en sekund men Jonte är säker. Han såg någon i fönstret på övervåningen.Det ska visa sig vara Klea, en alldeles vanlig tjej - från framtiden.Jesper Danielssons Före och efter Klea är slukande god läsning, thrillerspännande och svår att lägga ifrån sig.

Boken är i fint skick. Ej namnad.

Titta på bilderna och förstora, fråga om det är något.

BETALNING Vi använder oss av Tradera betalning. Från utlandet så ska betalningen ske med kontokort via Tradera. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom tre dagar.

LEVERANS: Varan skickas med post eller så kan Varan hämtas i butik: Röda Korset Second Hand - Kungsholmen Polhemsgatan 18, 112 36 Stockholm.

Röda Korsets Second Hand ger hopp och räddar liv - i Sverige och världen. Genom att handla hos Röda Korset är du med och bidrar till våra verksamheter nationellt och internationellt. Vår Second Hand bygger på engagemang, frivillighet och delaktighet och vi har ca 300 butiker runt om i landet.

Objektnr 632987745

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 17:35

Före och efter Klea av Jesper Danielsson

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?