Beskrivning

NALLE PUHS BOK A.A. Milne + NALLE PUHS KOKBOK Disney

NALLE PUHS BOK tre berättelser - A.A. Milne - Bonnier Carlsen förlag 2001 - Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

I den här boken finner läsaren tre små berättelser hämtade ur A. A. Milnes klassiska böcker om Nalle Puh. Det är kapitlet I vilket Christoffer Robin har Puhkalas och säger adjö, kapitlet I vilket Nasse gör någonting storslaget och kapitlet I vilket Nasse är helt och hållet omgiven av vatten. De är något förkortade och passar på så vis utmärkt som högläsningsböcker för de något mindre Puh-älskarna.

NALLE PUHS KOKBOK - Disney - DAMM förlag 2005 - Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

I denna bok kan du ta reda på hur Nalle Puhs honungskakor egentligen smakar och vilka favoritrecept de andra vännerna i Sjumilaskogen har. Boken innehåller sju olika kapitel med recept för alla tillfällen: Bakat, Sallader, Smörgåsar, Varmrätter, Desserter och Drycker. Sist men inte minst hittar du recept på små munsbitar, som Puh brukar kalla sina absoluta favoriter - Sötsaker. Till varje recept hör bilder med steg-för-steg-anvisningar. Detta är den perfekta kokboken för alla små kockar.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 606517370

Visningar 304

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NALLE PUHS BOK A.A. Milne + NALLE PUHS KOKBOK Disney

Pris

230 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 213 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?