Beskrivning

HEMMA HOS HARALD HENRIKSSON

av Uje Brandelius och Clara Dackenberg

Lilla Pirat förlaget 2018.

Kartonnage i mycket gott skick.

NOMINERAD TILL AUGUSTPRISET 2018!"
Hemma hos Harald Henriksson är rasande smart och subtil."
Bodil Juggas, Arbetarbladet

En sådan dag när mamma och jag ska åka till Harald Henriksson. För att komma till Harald Henriksson måste man först ta en buss, sen en tunnelbana, sen en annan tunnelbana, sen en buss till och sen måste man gå en bit. Det är så roligt att leka kurragömma hemma hos Harald Henriksson för det finns flera miljoner rum att gömma sig i.
Hemma hos Harald Henriksson är skriven av Uje Brandelius, frontfigur i popbandet Doktor Kosmos och huvudperson i den hyllade föreställningen Spring, Uje, Spring som spelats för utsålda hus under 2017 och 2018. Nu bilderboksdebuterar Uje med en berättelse om vänskap och klass tillsammans med illustratören Clara Dackenberg.

Emma Håkansson, Hallå Lund"Dubbelporträttet av dem som har och dem som inte har i Hemma hos Harald Henriksson är lysande. Dackenbergs sinne för detaljer och stämningar i kombination med Brandelius träffsäkerhet och blick för sociala skiktningar skapar en avskalad berättelse med sprängkraft."
Mia Österlund, Opsis Barnkultur"Inte oväntat har Uje Brandelius en finkalibrerad känsla för hur arbetarklassens barn redan i unga år har en medvetenhet om klasskillnader som de kanske inte kan sätta ord på. ... Jag blir positivt överraskad av Uje Brandelius debut, som skickligt undviker att demonstrationstågsskrika rakt i läsarens nylle utan som i stället låter de politiska slutsatserna kläckas i ögonvrån."
Kristian Ekenberg, Gefle Dagblad

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 454345814

Visningar 817

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HEMMA HOS HARALD HENRIKSSON Uje Brandelius Clara Dackenberg 2018

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 232 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?