Beskrivning

Vi presenterar en fantastisk Ishink, tillverkad under andra hälften av 1900-talet. Denna Ishink är ett utmärkt exempel på tidens konst och hantverk, och den visar en tidlös skönhet som överträffar alla modetrender.

Ishinken har en unik design som kombinerar det bästa av två material - glasets genomskinlighet och metallens hållbarhet. Den har en elegant form som är både modern och klassisk, vilket gör den till ett perfekt komplement till alla inredningsstilar.

Denna Ishink är inte bara en behållare för is, den är ett konstverk i sig. Den har en vacker lyster som reflekterar ljuset på ett förtrollande sätt, vilket skapar en atmosfär av sofistikering och elegans. Dess robusta konstruktion garanterar att den kommer att stå emot tidens tand och fortsätta att glänsa i många år framöver.

Köp Ishinken idag och äg en bit av historien. Den kommer inte bara att försköna ditt hem, den kommer också att berika ditt liv med sin skönhet och charm. Missa inte chansen att äga denna fantastiska pjäs. Beställ nu!

[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektsnr 631270967

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 19:26

Exklusiv Ishink - Glas/Metall - 1900-talets Andra Hälft

Utropspris

|0 Bud

450 kr

Auktionen avslutades utan bud

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

119 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?