Beskrivning

Upptäck vår exklusiva kollektion av dryckeskärl! Vi erbjuder ett par eleganta glas med unika metallbaser och moderna handtag, perfekta för varje tillfälle.

Dessa kärl kombinerar traditionell stil med en modern twist, erbjuder både funktionalitet och estetik. Glasen är klara och cylindriska i form, vilket ger en minimalistisk estetik. Metallbaserna är också cylindriska och passar perfekt på glasens botten. Handtagen är gjorda av metall och har en förlängd oval form, ansluten till metallbasen men inte till glaset självt.

Skäm bort dig själv eller någon speciell med dessa sofistikerade glas idag! Perfekt för hemmabruk, fester eller som en elegant present. Missa inte denna chans att lägga till en touch av elegans till din samling. Kontakta oss för mer information och köp nu!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektnr 630404564

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Till salu: Exklusiva Dryckeskärl

Pris

45 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

196 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?