Beskrivning

Diameter tekopp 10,5cm
Diameter fat 16,5cm
Fint skick. Smärre slitage.

Mönstret gjordes med hjälp av air-brush stencilteknik, vilket gör kanterna på mönstret vackert mjuka och suddiga. Denna teknik har en stark vintagekänsla och var mycket populär på 60- och 70-talen. De handmålade ränderna som används som pricken över i:et skapar en akvarellliknande effekt och ger variation i färgerna och livlighet till det annars enkla mönstret. Handmålningen ger en autentisk hantverkskänsla till denna nordiska vintageserie.

Färgen på glaset skiftar i ton från blekare till djupare toner. Denna förändring i färger ger designen en rustik känsla. Arabia Otso har en lekfull och mystisk skogsatmosfär. Dess djärva dekoration designad av Raija Uosikkinen har en folkkonststil som är typisk för finska 70-talsdekorationer.

Vänligen gör egen bedömning av skick innan du budar. Har du frågor är du välkommen att ställa dessa!

Se gärna mina andra auktioner (även bland avslutade finns guldkorn) för samfrakt :) Meddela mig om det önskas.

Önskar att den som vinner betalar inom 3 dagar. Om du meddelar innan bud kan jag avvakta betalning tills du fått lön/inkomst. Jag packar väl, packmaterialkostnaden är inkluderat i fraktpriset.

Endast det som är beskrivet i text ingår i auktionen.

Allt jag säljer är vintage om inget annat är angivet. Motsvarar inte objektet dina förväntningar är du välkommen att för egen kostnad skicka tillbaka det med spårbar frakt. Är objektet i sämre eller trasigt skick när jag får tillbaka det görs prisavdrag.

Objektsnr 630634092

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 10:25

Tekopp m fat Arabia Otso 1970-tal RAIJA UOSIKKINEN retro vintage Finland

Pris

490 kr

Bubbelglas

Sundsvall, Sverige

5.0

Bubbelglas

Verifierad

39 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?