Beskrivning

Vänligen läs noga hela Annonsen !!!

3:10 to Yuma [SteelBook] 4K Ultra HD Blu-ray/ Ny inplastad

• 4K Blu-ray: Regionfri
• 2K Blu-ray: Region A

2 första Bilderna är lånade då det är omöjligt att få en bra och rättvis bild på dessa steels då den är inplastad. Tar inget ansvar om det är skada under slipen då det är omöjligt att se då den är ny.


Denna Steelbook är slutsåld och utgången sedan länge. Och släpptes enbart i usa via best buy. Helt ny och inplastad.

Säljer av mina dubbletter på mina best buy steelbooks, dessa steelbooks går bara att köpa i Usa och är exklusiva för best buy och finns Ingen annanstans, ända sättet är eBay eller att ha en kontakt i usa, sen ska man veta att frakten är dyr från usa och man nästan alltid får betala tull. Enligt mig är dessa Steelbooks helt sjukt snygga och är några av mina personliga favoriter i min samling och älskar att dessa steels har slip. Denna steel är helt ny och inplastad. Filmen har ingen svensk text.

Samfraktar självklart om man vinner fler annonser, har ni frågor så är det bara skicka ett medelande så svarar jag så fort jag kan.

Packar noga och bra så inga skador kan förekomma under leveransen, ser gärna att Man betalar inom 24 timmar efter vunnen auktion (om man kan såklart) då jag alltid siktar på att skicka paketet dagen efter

Objektnr 633345045

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:42

3:10 to Yuma [SteelBook] 4K Ultra HD Blu-ray/ Ny inplastad

Pris

499 kr
Annonsen är avslutad

Diabolic83

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

275 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?