Beskrivning

  • Jurassic Park (1993)
Forskare utvecklar ett sätt att väcka dinosaurier till liv med hjälp av DNA som tagits från dinoblod, som har bevarats inuti insekter inneslutna i bärnsten. Medan Hammond visar upp sin dinosaurie-"nöjespark" för en utvald publik [en advokat (Gerrano), matematiker (Malcolm), dinoexpert (Grant), paleobotaniker (Sattler) och sina barnbarn (Tim & Lex)], inaktiverar Nedry (datorexpert) säkerhetssystemet så att han kan fly med några stulna embryon. Detta gör det möjligt för alla dinosaurier att fly från sina inhägnader... Se upp, dinosaurierna kommer!

  • Den försvunna världen: Jurassic Park (1997)
Fyra år efter misslyckandet med Jurassic Park på Isla Nublar, avslöjar John Hammond för Ian Malcolm att det fanns en annan ö ("Site B") där dinosaurier föddes upp innan de transporterades till Isla Nublar. Dinosaurierna har lämnats ensamma sedan katastrofen och Hammond är angelägen om att världen ska se dem i sin "naturliga" miljö innan de exploateras.

  • Jurassic Park III (2001)
Äventyret löper vilt omkring när den berömda paleontologen Dr. Alan Grant (Sam Neill) går med på att följa med en rik rådgivare (William H. Macy) och hans fru (Tea Leoni) på en flygtur till Isla Sorna, InGens tidigare häckningsplats för förhistoriska varelser. Men när de är skräckinjagande strandsatta upptäcker Dr. Grant att hans värdar inte är vad de verkar, och öns infödda invånare är smartare, snabbare, våldsammare och mer brutala än han någonsin kunnat föreställa sig.

Textning: Svenska, Norska, Danska, Finska

Objektnr 633280823

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 15:52

JURASSIC PARK TRILOGY

Utropspris

|0 Bud

24 kr

Auktionen avslutades utan bud

matfri

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 351 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?