Beskrivning

Armbanden, som går att justera, består av röd adventurin, karneol, tigeröga, grönt adventurin, lapis lazuli, ametist och vit agat. Vi har 4 st kvar. Alla armband är likadana. Priset (130 kr) är för ett armband.

Köp- och leveransvillkor
Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varans skick. Varan säljs enligt bilder. Om du är osäker kring klädernas storlek/mått/färg, smyckenas mått eller liknande relaterad till produkterna, hör av dig i Tradera chatten. Jag är ganska van att ta extra bilder, förklara färger, mäta eller försöka beskriva något som ska stödja ditt köp.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, slutförsäljning eller eventuella faktafel som kan finnas i våra annonser. Om du inte blir nöjd med ditt köp, har du 14 dagars ångerrätt. Du, som köparen, står för eventuell returfrakt.
Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. De flesta av våra köp är ”Köp nu”. Annonsen kan betalas senast inom 3 dagar. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom den tiden.
Leverans & frakt
Både kläderna och smycken packas alltid omsorgsfullt. Smycken brukar jag lägga i en smyckepåse som sedan packas i ett litet paket med bubbelplast. För postens slarv ansvarar vi inte. Vi skickar våra produkter enbart inom Sverige. Fraktavgift står angiven vid varje annons. Ditt köp skickas först då vi har mottagit din betalning. Våra varor/paket skickas spårbart med de transportföretag som anges som alternativ på Tradera (oftast är det PostNord eller Schenker). Varan/varorna skickas inom 24 – 48 h efter att betalningen har mottagits. Ifall leveransen från oss skulle av någon anledning bli försenad hör vi av oss.
Vid köp som överstiger 500 kr bjuder vi på frakten.

Ångerrätt/Retur/Reklamation
Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Varan/varorna du returnerar måste vara oanvända och förpackningen obruten. Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Undantag från detta är reavaror. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören. Returen är godkänd då varan har inspekterats av oss. Du betalar själv returfrakten och tar ansvar för att försändelsen kommer fram. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vid retur krediteras inte frakt och eventuella expeditionsavgifter. Returer som inte godkänts skickas tillbaka till kunden mot avgift för frakt.
Reklamationer: Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt. Vi anger hur du ska returnera den felaktiga varan. Ange ditt namn på paketet. Returen är godkänd då varan har inspekterats av oss. Angående kläder, observera att en vara endast anses som felaktig vid fabrikationsfel. Detta inkluderar inte eventuella färgavvikelser på produkterna. Smycken är handtillverkade. Om det händer att det lossnar någon länk eller att t.ex. klolås går sönder; hör av dig så fixar vi retur och lagning. Retur får inte ske mot postförskott. Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen; www.konsumentverket.se
Åldersgräns: Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.
Allmäna köpvillkor vid köp av företag: när du köper något av vårt företag omfattas du av de skydd som du som konsument åtnjuter vid handel med företag, bl.a. Distans- och hemförsäljningslagen och Konsumentköplagen. För att läsa mer se, www.konsumentverket.se
Kontakt
Har du några frågor kontakta oss gärna i chatten på Tradera eller mejla till asmyckenochjklader@gmail.com.

Objektsnr 628243609

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 14:22

Chakra armband

Pris

130 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?