Beskrivning

JKB: DVE HD BASICS Blu-ray

Utgått / Utgången / Raritet / OOP

Beskrivning:

DVE: HD Basics från Joe Kane Productions är en oumbärlig assistent om du vill ha fullt utbyte av din HD-hemmabio. För en ytterst beskedlig summa kan du få en markant förbättrad bildkvalitet, oavsett om du har en platt-TV eller projektor. Och du kan enkelt klara av hela operationen hemma i ditt eget vardagsrum.

HD Basics är en speciell kalibrerings-Blu-ray-skiva som innehåller en rad avancerade testbilder. Med hjälp av dessa kan du kalibrera ljustyrka, kontrast, skärpa, färgbalans och så vidare, så att du kommer mycket nära den teoretiskt perfekta bilden. Om du sitter och tittar på fabrikens standardinställningar så kommer du i de flesta fall att höja kvaliteten så mycket att du hamnar på en helt ny nivå och får betydligt bättre filmupplevelser. HD Basics fungerar med alla högupplösta platt-TV-apparater (både LCD och plasma) samt HD-projektorer.

Varför kalibrera?
När du köper en platt-TV är den som regel helt felaktigt inställd när du packar upp den ur kartongen. För att den ska se imponerande ut i butikerna har nämligen tillverkaren ställt in bilden så att den ska vara så dynamisk (läs: imponerande) som möjligt i stället för korrekt. Det påverkar dina filmupplevelser hemma. Alla spelfilmer och professionella TV-produktioner är nämligen gjorda efter en helt annan standard, som TV-apparater och projektorer ska följa. Annars går du miste om massor av detaljer och godsaker. Och du får inte full valuta för pengarna du investerat i en TV av hög kvalitet.

DVE: HD Basics – enkelt, snabbt och bra
Bildkalibrering med ögonens hjälp är en mycket slumpartad och oexakt matod som sällan ger perfekt resultat. HD Basics är den ekonomiska genvägen till en bra HD-bild. För en mycket beskedlig summa pengar kan du optimera din TV-bild helt exakt, utan krångliga tillbehör och kostsamma, professionella verktyg. Resultatet är en naturlig bild med massor av djup och detaljer i både ljusa om mörka områden. Och du kan äntligen se dina favoritfilmer och TV-program så som producenten tänkte sig att de skulle se ut!

Du kan använda HD Basics med lämpliga mellanrum, till exempel när du packar upp TV:n eller projektorn och sedan en gång i halvåret. Då är du säker på att din bild – och dina upplevelser – alltid blir så bra som möjligt. I förhållande till resultatet och den problemfria kalibreringen är HD Basics en skänk från ovan till alla seriösa bildentusiaster, och den kan användas hur många gånger som helst utan att det kostar extra.

HD Basics spelas direkt av din befintliga Blu-ray-spelare, så du behöver inte trassla med datorn och installationer av programvara.

Har många Blu-ray filmer utlagda

Samfrakar

Skickar 2-4 filmer spårbart med Postnord för 54 kr i frakt 5-8 filmer för 61 kr I frakt (gäller dock ej större boxar)

Frakt Till Danmark

1-8 Filmer Spårbart med Postnord 60 kr (Sek) Upp till 1 KG

Vid flera köp/vunna auktioner skickar jag alltid med det billigaste frakt alternativet.

Kolla mina andra auktioner/annonser för att spara på frakten.

Enstaka/Några filmer/Spel skickas vanligtvis I Vaderat bubbel kuvert. Vid större paket används låda och packar alltid väl.

Vid frågor, ta gärna kontakt.

Går bra att invänta löning också bara man tar kontakt.

Står ej för postens/budets slarv eller hantering av varor.

Obs! INGEN AVHÄMTNING ELLER BOKNING AV MÖTE FÖR ÖVERLÄMNING. Allt sker vi Ombud Postnord, Schenker eller DHL.

Objektnr 630918794

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 20:44

JKB: DVE HD BASICS Blu-ray / Utgått / Raritet

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

Media_retro

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

374 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?