Beskrivning

Blu-Ray Region A, ej Svensk text, 2 disc

HANDLING:

Halloween - The Curse Of Michael Myers:
Sex år efter han signade ner död i en eldsvåda är den psykotiska serie-mördaren Michael Myers tillbaka. Det är Halloween, och medan invånarna i Haddonfield tror att det är fritt fram att fira Halloween igen, slår Myers till i en orgie av våld. Ännu en skrämmande film i den klassiska horrorserien som kommer att lämna dig med spända nerver och galopperande puls.

Hellraiser - Hellseeker:
Trevor är ute på en biltur tillsammans med sin hustru Kirsty, när bilen plötsligt får sladd och åker över ett broräcke ned i en flod. Trevor lyckas i sista stund ta sig upp till ytan, men Kirsty blir kvar instängd i bilen.
Snart får han besök av polisen då det visar sig att Kirstys kropp spårlöst försvunnit, och Trevor står överst på listan över misstänkta. Samtidigt börjar han få hallucinationer och fruktansvärda mardrömmar. Mardrömmar som går tillbaka
till den dagen då han gav sin hustru en present. En vackert ornamenterad, orientalisk kub som av någon anledning visade sig vara obehagligt bekant för henne...

Venom:
Venom är en mardrömslik voodorysare, från regissören av Jag vet vad du gjorde förra sommaren, med en hel rad unga Hollywoodstjärnor i rollerna! Agnes Bruckner (Murder By Numbers), Jonathan Jackson (Tuck Everlasting) och Meagan Good (Roll Bounce) befinner sig i Louisianas spöklika träskmarker, för att försöka ta reda på sanningen bakom en väns mystiska död. Där möts de av en dödlig kraft, som är ondskefull bortom allt förstånd! Snart måste ungdomarna fly för sina liv!
I två andra roller ser vi Bijou Phillips (Almost Famous) och rapparen Method Man (Garden State). Venom är en iskall och skrämmande skräckfilm du inte bör missa!

Cursed:
En månklar natt i Los Angeles dyker något upp i skuggorna och gör så att syskonen Ellie och Jimmy kör av vägen, rakt ner i en ravin.
De klarar sig med livhanken i behåll men har ändå fått men för livet. De är förändrade och upptäcker att de plötsligt besitter en stor en stor fysisk styrka och att deras känslomässiga medvetenhet ökat betydligt

Darkness:
När en amerikansk familj flyttar till Spanien upptäcker de snart att det inte är ett helt vanligt hus de ska bo i. För över 40 år sedan händer något fruktansvärt i huset. En ofattbar ondska tog livet av sex barn.
Mörkret och ondskan som bor i huset har sedan dess väntat på att få sluta cirkeln. När ljuset släcks bli fadern som besatt och tonårsdottern Regina försöker övertyga modern om att de måste lämna huset.

Phantoms:
Filmen är baserad på boken med samma namn av skräckmästaren Dean R. Koontz. I rollerna ser vi sjufaldigt Oscarnominerade Peter O'Toole, Ben Affleck aktuell i "Armageddon" och "Will Hunting", Rose McGowan från "Scream", Joanna Going från "Wyatt Earp" och Liev Schreiber från biosuccéerna "Scream 2" och "Ransom".
Systrarna Lisa och Jennifer Pailey kommer till den fridfulla lilla staden Snowfield i Colorado för att koppla av. Men istället för semester i paradiset får de en enkelbiljett till helvetet. Stadens gator visar sig vara helt öde. Några av invånarna ligger oförklarligt döda inne i sina hus och resten är spårlöst försvunna.
Snart får de sällskap av den lokale sheriffen Hammond och hans två mannar. Tillsammans lyckas de få tag i den ende som påstår sig veta vad det är som händer i Snowfield, forskaren Timothy Flyte som är expert på övernaturliga väsen. Enligt honom är det människans äldsta, mest ondskefulla och demoniska fiende som kommit till jorden för att utrota mänskligheten. De inser snart att det inte längre om att få stopp på demonerna, utan att komma levande därifrån.

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektnr 416514104

Visningar 2 244

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Masters Terror Pack - 6 filmer - Halloween Curse Of Michael Myers - Venom

Pris

599 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 761 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?