Beskrivning

Svensk utgåva, Svensk text. Fint skick!

Beskrivning:

American Hustle utspelar sig under en av de mest chockerande skandalerna i USA:s historia och handlar om den briljante bedragaren Irving och hans minst lika listiga och förföriska kumpan Sydney. De har levt ett lyxigt liv finansierat av bedrägerier men är nu tvingade att arbeta för FBI för att själva undvika straff. FBI-agenten Richie tvingar dem att infiltrera New Jersey maffian och snart befinner de sig i en värld som är lika farlig som den är förtrollande, full av brottslingar och politiker som den passionerade Carmine som hamnat på FBI:s radar. Kommer Irvings oförutsägbara fru Rosalyn var den som råkar dra i tråden som får hela deras värld att rasa samman.

Flerfaldigt Oscarnominerade David O. Russell är tillbaka efter hyllade Du gör mig galen! (Silver Linings Playbook). I rollerna ser vi inga mindre än Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner och Robert De Niro.

Samtliga Blu-Rays i mina annonser är region B (fungerar i alla Svensksålda Blu-Rayspelare) och är i mycket gott skick, de flesta i nyskick!
De flesta fodral ser även de väldigt fina ut om inte annat anges, kolla även bilder!
Jag har just rensat bland mina Blu-Rayfilmer, spana gärna in övriga auktioner!

Samfraktar gärna!

Fraktpriser för samfrakt enligt postens portotabell.

(Priserna nedan gäller för 1-disc Blu-rays, för boxar eller fodral som innehåller fler discar räknas frakten ut i efterhand vid köp av fler än vara.)

1 st. Blu-Ray = 36:-
2 st. Blu-Ray = 54:-
3 - 5 st. Blu-Ray = 72:-
O.s.v.

Objektnr 631761122

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:28

American Hustle [Blu-Ray]. Svensk Utgåva. Utgången!

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

winge

Lerum, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 661 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?