Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Godfather: 3-Movie Collection

Box med alla tre Gudfadern-filmerna.

Begagnad film i bra skick

Samlingsbox med Gudfadern, Gudfadern II och Gudfadern III.

GUDFADERN

Francis Ford Coppolas storslagna mästerverk med Marlon Brando i den Oscar-belönade rollen som familjen Corleones överhuvud. Regissören Coppola målar upp ett skrämmande porträtt av den sicilianska klanens uppgång och nära nog fall från tronen i USA, och balanserar på ett mästerligt sätt historien mellan Corleones familjeliv och den brutala kriminalitet de är inblandade i. Denna gripande, briljanta film är baserad på Mario Puzos bästsäljare och bjuder på fantastiska skådespelarinsatser av Al Pacino, James Caan och Robert Duvall. Filmen blev nominerad till tio Oscar och vann tre, bl.a. Bästa film 1972.

GUDFADERN II

I denna lysande uppföljare till den första ”Gudfadern”-filmen fortsätter den berättelse som sträcker sig över två generationers makthavare i familjen Corleone. I ”Gudfader del II” skildrar regissören Francis Ford Coppola dels hur en ung Don Vito, otroligt välspelad av Robert De Niro, kommer till makten, dels hur Michael (Al Pacino) blir ny maffiaboss. Coppola har samlag många av de begåvade skådespelare som medverkade i ”Gudfadern” och producerat en film som fått enormt stor betydelse i filmhistorien, och som otvivelaktigt är den bästa uppföljare som någonsin gjorts. Robert De Niro belönades med en Oscar och filmen fick sex Oscar-priser, bland annat för Bästa Film 1974.

GUDFADERN III

I den sista delen av den episka trilogin om familjen Corleone spelar Al Pacino återigen rollen som Michael, den mäktiga familjen Corleones ledare. I den här spännande, efterlängtade filmen har Michael passerat 60. Han plågas av skuldkänslor för sina tidigare gärningar, och försöker samtidigt göra om sitt familjeföretag till ett hederligt företag.

  • Skådespelare: Al Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, James Caan, Lee Strasberg, Marlon Brando, Robert De Niro, Robert Duvall, Sofia Coppola, Talia Shire, John Cazale, Eli Wallach

---

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 607667887

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Godfather: 3-Movie Collection (Beg)

Pris

99 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 306 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?