Beskrivning

Produkten är ny och fabriksinplastad.

Baserad på verkliga händelser kring terrordåden i London 2005.

En brännhet dramathriller om fanatism, terror och rasism, baserad på händelserna kring terrordåden mot London 2005 och dödsskjutningen av en oskyldig ung muslim.

Efter bombdåden i juli 2005 har brittisk polis fått klartecken att eliminera varje misstänkt terrorhot. När en ung muslim skjuts till döds i tunnelbanan, får kommissarie Tariq Ali sitt livs svåraste uppdrag - att utreda sina egna kollegor och samtidigt undersöka den misstänka terrorcell som gav upphov till incidenten. Snart inser Tariq att de han söker kan finnas i hans närmaste omgivning....

Attentat: London är filmen som ingen vågade finansiera på grund av dess kontroversiella tema, förrän miljardären Aron Govil satsade allt och gick in med pengarna.

Produktbilderna på detta spel är den faktiska produkten
Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 578030777

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Inplastad Attentat: London Shoot on sight Brian Cox - Svenska versionen

Pris

39 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 058 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också