Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Magic of Belle Isle (Morgan Freeman)

Dramakomedi från 2012 av Rob Reiner med Morgan Freeman och Virginia Madsen.

Begagnad Blurayfilm i bra skick.

THE MAGIC OF BELLE ISLE är en livsbejakande och bitterljuv dramakomedi med Oscarbelönade Morgan Freeman (Nyckeln till frihet) och Virginia Madsen (Sideways) i huvudrollerna. Den är regisserad av Rob Reiner som ligger bakom moderna klassiker som ”När Harry mötte Sally”, ”Stand By Me” och ”På heder och samvete”.

Den rullstolsburne och alkoholiserade författaren Monte Wildhorn har drabbats av skrivkramp och tappat tron på livet sedan hans hustru dog. För att hitta ett billigt boende flyttar han ut till Belle Isle över sommaren där han får bo gratis mot att han vaktar invånarnas hundar. Där träffar han också den ensamstående mamman Mrs. O’ Neil och hennes döttrar Willow, Finnegan och Flora. De är alla kantstötta precis som Monte men i varandra börjar de hitta gnistan de behöver för att finna tillbaka till livet.

Skådespelare: Morgan Freeman, Virginia Madsen, Madeline Carroll, Fred Willard, Kenan Thompson

-------------------

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 562559728

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Magic of Belle Isle (Morgan Freeman) (Beg)

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 358 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?