Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Bling

Animerad film från 2016 av Kyung Ho Lee och Wonjae Lee.

Begagnad Bluray i bra skick.

Sam är en ödmjuk mekaniker på nöjesparken RoboWorld, och spenderar sin tid med att bygga robotar och drömma om sin barndomskärlek Sue, som är nyhetsankare på den största tv-kanalen i staden. När Sam får för sig att det krävs en Blingring och ett noga genomtänkt skådespel för att få Sue att börja intressera sig för honom, så bestämmer han sig för att uppvakta henne på RoboWorlds Alla hjärtans dagfirande. Men Sams planer krossas när skurken Oscar dyker upp med sin egen Super-Blingring, som med ett knapptryck kan väcka ett monster som riskerar att förstöra hela staden. När Oscar dessutom råkar sticka iväg med fel ring, måste Sam samla ihop sina robotar och leta reda på ringen för att kunna rädda staden. På vägen lär han sig att det trots allt är mod, och inte Bling, som vinner människors hjärtan och sinnen.

  • Skådespelare: Taylor Kitsch, Jennette McCurdy, James Woods, Carla Gugino, Tom Green, Jon Heder, Jason Mewes, Jason Kravits, Jim Breuer

Se baksida för mer information om filmen...

---------

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 561477483

Visningar 173

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bling (Beg)

Pris

29 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 330 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?