Beskrivning

5 delar

Visa ditt land-stolthet på ett unikt sätt med den här ditt land Car Hood Cover Flagga tillgänglig exklusivt på damas mode Store. Tillverkad av kraftig polyester, denna bilflagga är designad för att passa över motorhuven på din bil och är lätt att installera. Detta fodral är bra när du är i ditt land eller till och med kör utomhus och du vill visa ditt land stolthet.

HÖG KVALITET - Flaggan är tillverkad av 100 % polyester och är lätt och hållbar. Den är rynkbeständig och torkar snabbt, så även under hårda kalla eller regniga dagar behöver du inte offra kvalitet. Den är fläckbeständig, behåller sin ursprungliga form och flaggan kan enkelt rengöras hemma för hand.

FÄRG SOM BLIVER – Kombination av levande och olika nyanser som får huvudena att vända! På damas mode strävar vi efter att använda högkvalitativt, miljövänligt, hållbart och blekningssäkert färgämne som tål testet av hårda väderförhållanden.

HANTVERK PÅ DET BÄSTA – Vi lägger våra bästa sinnen på att skapa idéer, designa och producera flaggan. Från design till kvalitet, färger till variation, du behöver aldrig kompromissa. Flaggan mäts, skärs, designas, färgas och sys med högkvalitativa trådar, med yttersta precision, innan den skickas till dig!

Objektnr 631510542

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 16:01

Flaggor

Pris

399 kr

FerasAlkosa

Ronneby, Sverige

5.0

FerasAlkosa

Verifierad

19 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?