Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Adolph Hitlers aggressiva kampanjer över hela världen säkerställde att hans trupper skulle möta fienden i alla miljöer och klimat. Ingen var mer oförlåtande än de hårda vintrarna på östfronten eller i de italienska kullarna och bergen.

Den fyndiga tyska landsern (allmänna soldater) fick ofta nöja sig med lite mer än sin standardutgåva av yllerock, handskar, halsdukar och en stålsatt beslutsamhet att inte bara avvärja kylan, utan också kunna slåss och vinna.

Dessa mycket detaljerade plastfigurer är idealiska för att representera tyskt infanteri (vinter) – vare sig det är Heer eller Waffen-SS – vända mot fienden i kallt väder eller i djupet av den bittra vintersnön. Alternativen för vapen, utrustning och huvudbonader gör att du kan bygga figurer för alla perioder av kriget från Blitzkrieg-operationerna 1939 och 1940 ända fram till det tredje rikets dödsryckningar i Berlin under 1945.

Tyskt infanteri (vinter) Innehåller:

Plastkomponenter att tillverka:

30 tyska infanterifigurer i storrockar. Innehåller alternativ för olika vapenkonfigurationer och kommandomodeller.
Utrustning ingår:

STG44 automatgevär, Kar 98K gevär, MG34 lätt maskingevär, MG42 lätt maskingevär, MP40 kulsprutepistol, Gewehr 43 gevär, käppgranater och Panzerfaust.
Runda plastbottnar (25 mm diameter).
Byggblad.
Fullfärgade vattenrutschbanor.


Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633359185

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Germans Infantry (Winter) Boxed Set - Bolt Action

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 034 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?