Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Använd New Bolt Action British Commonwealths plastinfanteri, baserat på 8:e arméns plast med huvuden för att representera australiensiska, sydafrikanska, nyzeeländare och LRDG/SAS trupper, för att stoppa axelstyrkorna i deras spår och besegra ökenräven själv, Erwin Rommel .

De modiga männen i det brittiska samväldet kämpade för den civiliserade världens frihet mot de dubbla fascistiska hoten från Mussolinis Italien och Hitlertyskland och var en multinationell styrka från Storbritannien, Australien, Sydafrika, Nya Zeeland, Indien, Kanada och andra avlägsna hörn av världen.

Den brittiska samväldets infanterist var en skräckinjagande motståndare vare sig han stod inför den tyska Afrikakorpsen eller den italienska armén, vare sig det var i Nordafrikas torra öken eller i den vackra men ändå oländiga terrängen i Italien. Den här lådan med mycket detaljerade plastminiatyrer låter dig bygga slöhattade australiensare, sydafrikaner som bär solhjälmar eller männen från Long Range Desert Group, Special Air Service och Special Boat Service.

Specialstyrkorna från LRDG, SAS och SBS var en eklektisk blandning av till stor del icke-konformistiska karaktärer som anstår de vitala rollerna de spelade i kriget. Som sådan var deras klädsel en blandning av deras föräldraenhet, nationell stolthet eller personliga preferenser! Detta set är perfekt att blanda med vårt 8th Army-set i plast med plåthjälmar, skotska Tam-o'shanters och indiska huvudbonader som skapar en helt unik armé på bordsskivan!

Innehåller:
Tillräckligt med plastkomponenter att göra: 30 brittiska samväldets miniatyrer. Inkluderar en mängd alternativ för att tillåta olika vapenkonfigurationer och kommandomodeller.
Utrustning ingår: Lee Enfield-gevär, Thompson kpistpistol, Bren gun LMG, Boys anti-tank gevär, Webley-pistol och 2-tums mortel
Plastbottnar.
Byggblad.
Valfria chefer för australiensiska, sydafrikanska, nyzeeländare och LRDG/SAS.


Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633352167

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! British Commonwealth Infantry - Bolt Action Warlord Games

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 035 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?