Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Commandos etablerade ett utomordentligt rykte för kraft och tapperhet under andra världskriget. Bildades 1940 på order av den brittiske premiärministern Winston Churchill med det uttryckliga målet att ta kampen tillbaka till de till synes ostoppbara tyska väpnade styrkorna som hade kastat ut den brittiska expeditionsstyrkan ur Frankrike med sådan uppenbar lätthet. En helt frivillig styrka, de rekryterade från alla delar av försvarsmakten. Det fanns faktiskt armékommandot, sjökommandot och det interallierade kommandoregementet som inkluderade nationaliteter som belgare, polska, holländska och andra.

Kommandosoldater stred i kampanjer i Europa, Burma, Afrika och fick stridsheder för många berömda aktioner, inklusive den utan tvekan största razzian av alla – St Nazaire.

Kommandosoldater ställdes i fält på många olika sätt - från enheter på mindre än en hel sektion upp till fulla anfallsdivisioner beroende på uppgiften. Superbt tränade, aggressiva i aktion, välutrustade och dödliga i hand-till-hand-strid var Commandos med rätta fruktade av sina tyska, italienska och japanska fiender.

Innehåller trettio plastfigurer, baser och dekaler

Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633349851

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! British & Inter-Allied Commandos - Bolt Action Warlord Games

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?