Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Välkommen till frontlinjerna, soldat! Innehållet i den här lådan är det bästa sättet att starta din Bolt Action-resa och kommer att göra dig perfekt för timmar av fantastiskt krigsspel.

Bolt Action: Third Edition kommer i september, med förbeställningar som börjar i juli. Oroa dig inte - allt som finns i den här lådan kan användas i den nya utgåvan, med undantag för regelboken, som vi inkluderar så att du kan lära dig spelet och ha kul direkt! Oroa dig inte för att behöva byta ut det heller - vi ger dig en gratis!

Denna produkt innehåller en broschyr med en unik engångskod - se till att du inte tappar bort den! Den här koden ger dig rätt till ett GRATIS engelskspråkigt A5-exemplar av den kommande regelboken Bolt Action: Third Edition och kan lösas in i kassan på vår webbutik när förbeställningar för Bolt Action: Third Edition börjar i juli 2024. Observera att normala fraktkostnader tillkommer när du använder din kod.

Denna kod får endast användas en gång. Alla koder går ut i oktober 2025. För ytterligare information om Bolt Action: Third Edition, se här och se till att du är registrerad på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla Warlord-nyheter!

Bolt Action ger dig kommandot över de mest brutala och berömda striderna under andra världskriget.

Dagen D var en viktig vändpunkt i andra världskriget och såg några av de hårdaste striderna - till och med tyska veteraner från östfronten chockades av dess intensitet. Tidigt under timmarna av den 6 juni 1944 förenades striderna när allierade fallskärmsjägare landade bakom axelns försvarslinjer för att gripa viktiga mål och störa fiendens svar på amfibieanfallet. Onda eldstrider bröt ut när de lätt beväpnade men beslutsamma luftburna trupperna drabbade samman med försvararna och höll desperat kvar tills förstärkningar kunde anlända från stränderna.

Band of Brothers startset har allt du behöver för att spela Bolt Action-spel och börja återskapa striderna från D-Day och därefter, när de allierade kämpade sig igenom Frankrike och in i själva Tyskland. Setet innehåller plastminiatyrer och terräng, samt allt annat du behöver för att komma igång:

24 amerikanska luftburna trupper - eliten av de allierade styrkorna som landade på D-dagen. Inkluderat är en rad vapen som SMG, BAR automatiska gevär och lätta maskingevär, samt komponenter för att montera kommandomodeller och alternera huvuden med sina berömda mohawk-frisyrer.
12 tyska grenadjärer - veterantrupper och ryggraden i Tysklands försvar, utrustade med ett skräckinjagande utbud av vapen inklusive automatgevär, maskingevär och Panzerfauster plus officershuvuden och andra komponenter som kartor och kikare.
German Halftrack - en SdKfz 251/10 AusfD med lätt pansarvärnspistol och pintlemonterad maskingevär som även kan transportera trupper snabbt runt slagfältet.
Förstörd bondgård - suggestiva slagfält ger verkligen liv till spelet och detta enkla att montera kit är ett bra sätt att starta din samling eller lägga till din befintliga terräng.
Bolt Action 2nd Edition regelbok - i A5 softback-format. De fullständiga spelreglerna så att när du har bemästrat grunderna kan du utöka dina krafter och utkämpa större, ännu mer spännande strider. Inkluderar armélistor för alla de viktigaste kombattanterna och en mängd olika scenarier.
Snabbstartguide och referensblad för att få dig att utkämpa strider direkt.
Alla markörer, polletter och tärningar du behöver för att spela.

Innehåll:
24 New Plastic US Airborne
12 tyska grenadjärer av plast
Plast SdKfz 251/10 AusfD. 3,7 cm PaK halvbana
Förstörd bondgård av plast
A5 Softback Bolt Action 2 Regelbok
Snabbstartsguide
Snabbreferensblad
12 plaststiftmarkörer
Plastmallar och polletter
Konstruktionsdiagram
10 sexsidiga tärningar
10 Beställ tärningar
Modeller levereras omonterade och omålade
Observera att denna produkt inte inkluderar infanteridekaler.

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 632583779

Visningar 200

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Bolt Action 2 Starter Set - "Band Of Brothers" Warlord Games

Pris

899 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 030 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?