Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter

Speedpaint Complete Set, ett mecka av enskiktsfärglösningar, innehåller alla Speedpaint-färger som finns! Det inkluderar alla 23 originalfärger, 44 nyutvecklade färger, 10 Speedpaint Metallics - OCH - 12 färger designade av Dana Howl, Watch It Paint It och Goobertown Hobbies från vårt Paint Development Team! Setet innehåller också en extra stor 100 ml flaska Speedpaint Medium.

Med hjälp av ett innovativt hartsmedium som flyter perfekt över dina miniatyrer skapar Speedpaints en oöverträffad målningslösning som hjälper dig att få mer tid för spel.

Förladdade blandningskulor
Alla Speedpaints kommer med två högkvalitativa, rostfria blandningskulor i rostfritt stål som redan är laddade i flaskan, vilket gör det lättare för dig att få den perfekta konsistensen.

Innehåll:
90x 18ml Speedpaints:
79 färger (12 färger designade av Dana Howl, Watch It Paint It och Goobertown Hobbies)
10 Speedpaint Metallics
1x 100ml Speedpaint Medium

Gratis:
3x Essential målarpenslar (Precis Detail, Basecoating och Monster Brush)

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 600429714

Visningar 847

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Speedpaint 2.0 Complete Set The Army Painter 90 färger

Pris

3 799 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 054 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också