Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter

Våra revolutionerande nya Speedpaints Metallics är det enklaste sättet att få metalliska effekter på dina miniatyrer i en enkel applikation. Speedpaint Metallics är hobbyns första metalliska ettskiktsmålningslösning någonsin, och detta färgset är det snabbaste sättet att få tag på alla tio! Med färger som sträcker sig från rik Talos-brons, till skimrande Broadsword-silver och glittrande Hoplite-guld – har du det perfekta metalliska urvalet för dina horder av tallrikar, ryggsköld och rustningar.

Med hjälp av ett innovativt hartsmedium som flyter perfekt över dina miniatyrer, skapar Speedpaint Metallics en oöverträffad målningslösning som hjälper dig att få mer tid för spel.

Förladdade blandningskulor
Alla Speedpaints kommer med två högkvalitativa, rostfria blandningskulor i rostfritt stål som redan är laddade i flaskan, vilket gör det lättare för dig att få den perfekta konsistensen.

Innehåll:
10 Speedpaint Metallics

Medföljer gratis:
1x Basecoating borste

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 600429325

Visningar 717

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Army Painter: Warpaints: SpeedPaint Metallics Set 2.0

Pris

419 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 031 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?