Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Cado Ezechiar-roman

I sin första fullängdsroman hamnar den vampyriska antihjälten Cado Ezechiar i ett nät av krig och bedrägeri i staden Aventhis.

LÄS DET FÖR
Den kallhjärtade Cado Ezechiar är besatt av hämnd och att hålla sig till sin strikta moraliska kod - kan han förbli trogen sig själv och hämnas dem som han har förlorat?

BERÄTTELSEN
Cado Ezechiar är en vandrare som har överlevt minnet av den ålder som gjorde honom. En Soulblight-vampyr som accepterade förbannelsen när hans folk och kungarike föll till kaos, han strövar nu runt i Dödsriket och bortom för att söka vedergällning och frälsning för de han misslyckades.

Med hjälp av de bundna andarna hos dem han förlorade, följer Cado en hämndsväg och jagar Chaos tjänare för att släcka hans behov av blod samtidigt som han letar efter Förändringens Sorcerer som förstörde hans kungarike. När hans jakt leder honom till den fria staden Aventhis, blir Cado fast i intrigen av större makter - varelser som ser staden och dess folk som damm i ambitiösa gudars ögon. Sliten mellan sin hederskod och sin önskan om hämnd måste Cado navigera i ett nät av krig och bedrägeri, eller förlora allt.

Skrivet av John French
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633182699

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! The Hollow King a Cado Ezechiar novel Engelsk bok av John French

Pris

209 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?