Beskrivning

Legendariskt diorama centerpiece - eller terräng. Gjord i polyuretan med vissa detaljer i annat material i fantastiskt skick. Den har dessutom snyggt limmade fönster till skillnad från många andra.

TLDR; 99% säker på att den är oanvänd, men har två naggade takuddar som synes på de sista tre bilderna.

For potential buyers within EU: Shipping will be insured and tracked and you can expect it to cost about 300SEK (about 26€). I think translate services can help you with the rest ;)

Långrandig histora om skick följer här:

Den har aldrig använts av mig. Jag fick den i kompensation direkt från Games Workshop för en trasig jag köpt tidigare. Jag har aldrig satt ihop den, bara tagit ut och tittat så att allt verkade ok. Det jag kan se som skavanker är att filten på botten har åtminstone spår av att ha stått framme någonstans samt att två små kanter (röda takspetsar) saknar uddarna. Se de 4 sista bilderna. Just uddarna verkar vanligt för denna pjäs på bilder jag sett av sålda exemplar.

Jag fick ingen förklaring annat än att han som tog sig an mitt fall lyckades gräva fram en då de inte längre tillverkades när jag fick denna. Den ser i mina ögon ut att vara i nyskick för övrigt (inga skrapmärken - inte ens där delarna sätts ihop), men jag listar den som begagnad då jag inte kan säga säkert.

OBS! Jag har nu i efterhand provat att sätta ihop den och den är trög (precis som den förra jag hade) så den har med 99% säkerhet aldrig suttit ihop då det blir skrapmärken om trycker i den hela vägen så jag överlåter det till den nya ägaren. Den skulle tom må bra av lite nedslipning av vissa kanter - jag rör inte denna mer, men tycker det är rätt att nämna för poterntiella intressenter.

Lådan är en "lånelåda" och ser ut att ha haft bättre dagar. Se gärna bild 5 för det inkluderade meddelandet från Kieren Swift.

Priset:

Jag har tittat noga på avslutade auktioner och tagit allting i beaktning innan jag satt mitt utropspris (billigast sålda inom EU) samt inklusive frakt och moms utanför EU. Jag har inte tagit med de lägsta "köp nu" priserna (från folk som inte vet vad de satt på) eller tydligt använda (skick) och utan låda i beräkningarna. Köp nu priset är satt lägre än det skulle kosta att köpa en sådan här någon annanstans just nu, och den jag har ser ut att vara i mycket bättre skick än andra som säljs för mer - sånär som på den slitna lådan :) Inga dåligt limmade fönster osv.

Skick och info:

  • Skick: Mycket Gott - se ovan.
  • Tillverkningsår: 2004
  • Status: Tillverkas ej mer
  • Storlek på låda (utan fraktlåda): 25,5 x 19,5 x 14cm
  • Vikt (utan fraktmaterial): 960g
  • Allmänt

    Dags att rensa lite i samlingen. Jag har flera modeller, figurer, leksaker och andra samlarsaker som kommer läggas ut löpande på Tradera. Allting nytt och orört såvida inget annat nämns i annonsen. Titta gärna på mina andra auktioner.

    Frakt och avhämtning

    Jag packar alltid som jag själv förväntar mig att någon ska packa samlarsaker för att minimera riskerna med post. Samfrakt möjlig, använder mig av Traderas tjänster. Jag skickar för det mesta inom en vardag efter inkommen betalning. Jag tar ej ansvar för fraktbolagens hantering och använder mig därför av försäkrade leveranser i första hand.

    Avhämtning efter överenskommelse går bra i södra Göteborg. Swish på plats är att föredra om ni inte betalt i förväg.

    Betalning

    Betalning förväntas inom skälig tid (3 arbetsdagar), såvida vi inte kommit överens om något annat innan bud lagts.

    Objektnr 633682558

    Visningar 268

    Publicerad

    AnmälSälj liknande

    Sön 26 maj 19:32

    Warhammer 40K Chapel of Sanctuary diorama terräng OOP

    Slutpris

    |

    1 899 kr

    Auktionen är avslutad

    Bingmarck vann auktionen

    resinkit

    Hovås, Sverige

    5.0

    resinkit

    Verifierad

    Toppsäljare

    168 omdömen

    Köp mer och spara på frakten

    Samfrakt

    7 dagar

    Mer från samma kategori

    Andra har även tittat på

    Jämför slutpriser

    Vad är den värd?