Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Wildercorps är spårare, scouter och friluftsmän – experter som attackerar från täcket av tjockt löv och bruten mark. De agerar som rangers för städerna i Sigmar, identifierar och tar itu med hot innan de kan växa till att hota sina hem. Deras spårhundar strömmar framåt och sänker huggtänder i kött även när skickliga skarpskyttar plockar fram sina mål och tappar sina bultar.

Detta flerdelade plastpaket bygger ett komplett krigsband av Wildercorps Hunters, för användning i Warcry-spel. Guidad av en erfaren vaktmästare och deras elaka spårhundar, sätter den lätt bepansrade vägledaren och scouterna på fiender med blad och lätta armborst, medan kraftiga läderhudar tar upp de tyngre beväpningarna och en Arbalester drar pärlor på tuffa mål med ett stort armborst. Du hittar massor av kosmetiska alternativ och vapen att blanda ihop ditt krigsband, inklusive huvuden och gargoylianer.

Dessa modeller kan också användas som en del av en Cities of Sigmar-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar, med gratis regler som finns att ladda ner på Warhammer Community-webbplatsen.

Detta set innehåller 11 plastminiatyrer:
- 1x Wildercorps Warden, som kan beväpnas med en dubbelbett yxa eller jaktarmborst
- 1x Arbalester
- 1x Trailblazer, som kan beväpnas med dubbla armborst eller armborst och duellsabel
- 2x Wildercorps Leatherhudes, som var och en kan beväpnas med ett jaktarmborst eller troggslayer-spjut
- 2x Wildercorps Scouts, som var och en kan beväpnas med en jaktarmborst eller parade yxor
- 4x Trailhounds

Denna uppsättning innehåller även:
- Ett Wildercorps Hunters förmågorskort, för att guida dig på vägen till seger i Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska och japanska)
- 11x Wildercorps Hunters fighter-kort, för att hänvisa till dina regler och statistik med en överblick
- 2x såravdelare, för att spåra dina fighters i strid

Detta kit består av 91 plastkomponenter och kommer med 2 x Citadel 40 mm runda baser, 3 x Citadel 32 mm runda baser och 6 x Citadel 28 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 630714268

Visningar 183

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Wildercorps Hunters Warhammer Cities of Sigmar

Pris

409 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 022 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?