Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Kroot hunting pack förlitar sig på snabbhet, fältarbete och list för att förneka fördelarna med mer tungt bepansrade fiender innan de använder Kroots naturliga grymhet för att bära dagen.

Den här massiva lådan innehåller hela 26 miniatyrer och en codex för att antingen starta en ny T'au Empire-armé eller lägga till din befintliga samling. Denna balanserade box fokuserar på T'au-allierade i Kroot, ledda av en War Shaper och med stöd av en Flesh Shaper. Kärnan i lådan är två enheter av 10 Kroot Carnivores, mångsidigt infanteri som lägger till några närstridsalternativ till T'au Empire-arméer. De har sällskap av några tunga slagare – tre Krootox Rampagers för att bryta fiendens linjer, och en Krootox Rider med tunga vapen.

En uppsättning med 44 praktiska databladskort och en kopia av Codex: T'au Empire med ett omslag som är exklusivt för denna uppsättning ingår också. Den här inbundna boken på 136 sidor innehåller T'au-imperiets historia och lärdomar, inspirerande konstverk och miniatyrfotografier, och reglerna du behöver för att släppa loss dessa krafter i dina spel med Warhammer 40 000.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Kroot War Shaper
– 1x Kroot Flesh Shaper
– 20x Kroot Carnivores
– 1x Krootox Rider
– 3x Krootox Rampages

Denna förpackning innehåller även:
– 1x 136-sidig Codex: T'au Empire
– 44x databladskort: T'au Empire

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Codexen innehåller en engångskod för att låsa upp Codex: T'au Empire-innehåll i Warhammer 40 000: The App, när den är tillgänglig.

Miniatyrerna i denna uppsättning kommer att finnas tillgängliga separat vid ett senare tillfälle.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 628459416

Visningar 732

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kroot Hunting Pack Tau Empire Army Set T' au Empire

Pris

1 499 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?