Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Tomb Kings är de uråldriga, sedan länge döda härskarna i Nehekhara, återfödda genom de arkaiska ritualerna hos deras Liche-präster. Endast de mest prestigefyllda härskarna kan utnyttja den odödliga viljan hos en skräckinjagande Necrolith-bendrake, än mindre rida en sådan gigant i strid. Dessa återupplivade virar stiger ner på de levande, som ges onaturlig flykt av skelettvingar, innan de slår ut med onda klor och taggiga huggtänder. De som överlever måste kämpa med moln av sjudande damm och uttorkande smog, för en drakes andetag är dödlig även i döden.

Denna flerdelade plastsats bygger en Tomb King eller Liche Priest monterad på en Necrolith Bone Dragon. Denna skräckinjagande mittpunkt är juvelen i vilken Tomb Kings of Khemri-armé som helst, som dominerar både slagfält och vitrinskåp. Gravkungen står på toppen av en storslagen, vagnliknande plattform på Bendrakens rygg och kan beväpnas med en enhands khopesh, ett imponerande stort vapen eller ett spjutspett kavalleri. Liche-prästen sitter istället på en utsmyckad tron dekorerad med bårkultens ikonografi och viftar med en rituell stav när de framtrollar en spektral gam.

Om detta kit används för att bygga en Liche Priest på Necrolith Bone Dragon, kan Tomb King-modellen istället monteras separat till fots, beväpnad med en slaga och med hjälp av den extra bas som medföljer. Satsen innehåller en sköldarm och alternativ mantel för att bygga monarken på detta sätt.

Detta kit innehåller 96 plastkomponenter, 1x Citadel 100x150mm rektangulär bas och 1x Citadel 25mm Square Base. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 626925726

Visningar 210

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Tomb King on Necrolith Bone Dragon The Old World Warhammer Fantasy

Pris

659 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?