Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Warhammer 40 000-roman

Cypher har släppt sina band på Holy Terra själv. Jagad av några av de mäktigaste krafterna som Imperium kan uppbåda, kan han slutföra sitt uppdrag innan han blir gripen?

LÄS DET FÖR
Cypher är en av de mest mystiska figurerna i galaxen, och den här romanen kastar ljus över hans motiv och tankar. Även om, berättat från Cyphers egen synvinkel, är hans ord misstänkta som standard...

BERÄTTELSEN
När den stora klyftan utspelar sig på natthimlen ovanför Terra och demoner vandrar över mänsklighetens födelsevärld, återvänder Primarch Roboute Guilliman och förebådar en mörk ny tid.

Under den brytande stormen flyr Cypher och hans gäng Fallen från det säkraste fängelset i Imperiet. Nu lösa i det kejserliga palatset jagas de av krigare från Dark Angels, styrkor från Adeptus Custodes och Imperial Assassins. Men vad är Cyphers avsikter? Går det att lita på någonting eller någon?

Berättad ur Cyphers egen, opålitliga synvinkel, ser denna berättelse om sanning, lögner och hemligheter en av Imperiets mest mystiska figurer föra krig i sitt hjärta. Men vilka är de sanna motiven för de fallnas Herre?

Skrivet av John French

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 626200915

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Cypher: Lord of the Fallen (Paperback) John French

Pris

89 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 024 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?