Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ballistus Dreadnought är en gående pistol. Inom en avskärmad sarkofag vid denna stridsvandrares kärna ligger de dödliga kvarlevorna av en fallen Chapter-hjälte. Denna eviga krigare piloterar sin enorma krigsmotor genom ett nät av neurala länkar och riktar in sig på fiendens rustningar eller elitinfanteri med banker av förödande tunga vapen.

Denna flerdelade plastsats bygger en Ballistus Dreadnought, en skrämmande krigsmaskin full av destruktiva avståndsvapen. Denna kraftfulla stridsrullator har dubbla stormbultar monterade på framsidan och är utrustad med en uppsättning lascannoner och missilavfyrar på vardera sidan av skrovet. Dessa vapenarmar erbjuder en viss grad av rotation, vilket gör att du kan bygga olika poser för din Dreadnought och se till att den alltid ser redo för action.

Detta kit består av 21 plastkomponenter och kommer med en Citadel 90 mm rund sexkantshålbas, samt ett Space Marines Vehicles Transfer Sheet som innehåller 325 transfers. Denna push-fit miniatyr kan monteras utan lim och levereras omålad – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625315145

Visningar 280

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ballistus Dreadnought Space Marines Warhammer 40 000

Pris

479 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 029 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?