Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Malcador Infernus och Valdor Tank Hunter är båda varianter av den allestädes närvarande Malcador-stridsvagnen, som använder sitt motståndskraftiga och mobila chassi för att bära specialiserade tunga vapen. Den råa kraften i Malcador Infernus är nästan ofrånkomlig för sina fiender, eftersom den skjuter skräckinjagande jetstrålar av alltförbrukande lågor under långa perioder. Omvänt fokuserar Valdor Tank Hunter på härdade mål och lever upp till sitt namn genom att släppa lös sin neutronstrålelaser på pansarfordon till förödande effekt.

Denna flerdelade plastsats bygger fyra tunga Solar Auxilia-tankar i episk skala, byggda runt det formidabla Malcador-chassit – två Malcador Infernus-flamtankar och två Valdor Tank Hunters. Malcador Infernus är monterad med en infernopistol för att bränna infanteri ur tät täckning, och släpad av en separat bränsletanker, medan Valdor Tank Hunter är beväpnad med en kraftfull neutronstrålelaser. Var och en av dessa tunga stridsvagnar kan byggas med eller utan en stridsvagnsbefälhavare, och kommer med ett urval av autokanon- eller lascannon-sponsoner.

Setet innehåller:
– 2x Solar Auxilia Malcador Infernus-stridsvagnar, var och en med följande vapenalternativ:
– 2x sponsmonterade autokanoner
– 2x sponsmonterade lascannoner
- 2x Solar Auxilia Valdor Tank Hunters, var och en med följande vapenalternativ:
– 1x sponsmonterad autokanon
– 1x sponsmonterad lascannon
– 1x Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet

Detta kit består av 124 plastkomponenter och ett överföringsark. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda Malcador Infernus Tanks och Valdor Tank Hunters finns i Warhammer: The Horus Heresy Legions Imperialis – The Great Slaughter, och en kopia av Warhammer: The Horus Heresy – Legions Imperialis Rulebook krävs för att använda dessa miniatyrer. Båda dessa böcker är tillgängliga separat.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625315136

Visningar 282

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Legions Imperialis Malcador Infernus and Valdor tank destroyers Horus Heresy

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?