Beskrivning

NY produkt direkt från Games Workshop!

Information från leverantören:

A Warhammer Age of Sigmar-roman

Drekki Flynt är i trubbel... igen.

Evtorr, en av Flynts gamla besättning, tros förlorad efter att ha fallit i den dödliga malström känd som Testudinous öga, vid liv och frisk. Ungefär. Han är galen, vill inte hålla käften om den sagolika Döda luften, och ännu värre, skumma lönnmördare från Ulgu verkar vara inställda på att se till att Evtorr inte återförenas med sina kamrater ombord på Aelsling.

LÄS DET FÖR

Drekki Flints äventyr fortsätter när han ger sig ut på en jakt för att hitta den legendariska Barak-Minoz. Kan han gå iväg med dess rikedomar eller har snäckan bitit av sig mer än han kan tugga?

BERÄTTELSEN

Det är något i Evtorrs raving som väcker Drekkis intresse och som han inte kan släppa taget – Dead Air är den senaste kända platsen för den berömda Barak-Minoz. Om de bara kan ta sig dit... Tja, Drekki Flynt kan lukta eter-guld en sfär borta, och Barak-Minoz droppar säkert av rikedomar precis mogen för att tas.

Men det finns krafter i arbete som skulle stoppa Drekki från att ta reda på vad som hände med Barak-Minoz. För att ens hitta den måste han göra det som ingen kapten någonsin har gjort förut – navigera i Testudinous Eye och leva för att berätta historien!

Skrivet av Guy Haley.

Objektnr 624873917

Visningar 133

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! The ghosts of Barak-Minoz Hardback Black Library

Pris

229 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 029 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?