Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
När de två halvorna av Twin-tailed Crusade marscherar vidare passerar de längre in i dödens väntande käftar. De vampyriska tjänarna i Nagash lurar bland skuggorna och planerar undergången för allt som lever.

I bergen i Ghyran frossar den galna mortarchen Uhoran och hans hovmän – och i sina ridderliga vanföreställningar skulle de se Dawners ansluta sig till deras fest. Samtidigt sätter förakten av en vampyrdrottning Aqshian-expeditionen i stor fara, vilket pressar dem till deras yttersta gränser för att överleva.

The Mad King Rises är det fjärde kapitlet i Dawnbringers, en episk serie böcker som driver fram berättelsen om Warhammer Age of Sigmar. Du hittar massor av fängslande bakgrundsmaterial som beskriver de ytterligare expeditionerna och dödliga utmaningar som Twin-Tailed Crusade och dess dödliga mästare står inför när Nagashs tjänare planerar mot dem.

I denna 96-sidiga inbundna bok hittar du:

– En spännande berättelse som beskriver Twin-Tailed Crusades farliga resa, tillsammans med Battleplans, och uppdaterade Triumph- och Treachery-regler som låter dig spela strider som involverar tre till fyra spelare.
– Warscrolls for Sekhar, Fang of Nulahmia och Ushoran, Mortarch of Delusion.
– Ett nytt kapitel om vägen till ära för kampanjen Twin-Tailed Crusade.
– Regler för en ny Army of Renown – Scions of Nulahmia – såväl som för 6 nya Regiment of Renown.

Denna expansion innehåller en engångskod för att lägga till boken i ditt digitala bibliotek i Warhammer Age of Sigmar: The App. Detta inkluderar alla krigsrullar som kan användas med de välkända arméerna som finns i den här boken.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 623759587

Visningar 167

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Dawnbringers Book IV The Mad King Rises

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?