Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vulkyn Flameseekers är mäster-tämjare som dyrkar Ur-Salamander, Vulcatrix. Dessa eldiga duardin-zeloter letar igenom riken efter Magmadroth-ägg och spår av helig eld, slår ut i vildmarken i månader i taget och använder fyrstålsvapen som kan gräva ut härdad sten lika lätt som de slår igenom rustningar.

Detta flerdelade plastpaket bygger ett komplett Vulkyn Flameseekers krigsband, för användning i Warcry-spel. Dessa hängivna duardin leds av en Vulkyn Runefather, som inspirerar sina Scalebreaker-krigare att släppa lös Vulcatrix brinnande vrede med en rad fyrstålska krigshackar och spadeliknande polarmar. Krigsbandets Drothmaster är skyldig att träna unga Kyndledroths – vars eldiga andetag motsäger deras storlek – medan den fjällklädda Drothblood Thane dödar dessa Magmadroths för rasande för att kunna tämjas.

Dessa miniatyrer kan också användas som en del av en Fyreslayers-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar, med gratis regler som finns att ladda ner på Warhammer Community-webbplatsen.

Detta set innehåller 9 plastminiatyrer:
- 1x Vulkyn Runefather, som kan beväpnas med en drothvault storyxa eller en mästerskapad bokaz
- 1x Drothmaster
- 1x Kyndledroth
- 1x Drothblood Thane
- 5x Scalebreakers, som var och en kan beväpnas med en fyrstål splitaxe eller en bokaz

Detta set innehåller även:

- Ett Vulkyn Flameseekers förmågorskort, för snabb referens i Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska och japanska)
- 7x Vulkyn Flameseekers fighter-kort, för att kontrollera dina regler och statistik med en blick
- 2x Warcry såravdelare, för att spåra skador som gjorts på dina fighters i strid

Detta kit består av 72 plastkomponenter och kommer med 5 x Citadel 32 mm runda baser och 5 x Citadel 28,5 mm runda baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 622830852

Visningar 469

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Vulkyn Flameseekers Warcry Warhammer Age of Sigmar

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 024 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?