Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Von Ryan's Leapers är snabba, smidiga tyranidbioformer, listiga jägare och smygande bakhåll som är särskilt dödliga när man slåss i tät terräng. Förpackningar med Leapers ligger och väntar som levande minor och lurar på de optimala platserna för att orsaka så mycket skada som möjligt. När de känner av den perfekta tiden att slå till, spricker de fram för att slakta runt omkring i en mordisk frenesi.

Denna flerdelade plastsats bygger tre Von Ryan's Leapers, skrämmande tyranidbakhåll. Dessa varelser kommer från att gömma sig för att riva sönder sitt intet ont anande byte med pisksnabba snedstreck från två par knivskarpa klor – inklusive kraftfulla bönsyrsliknande armar som liknar den större Lictor-bioformen. Sedan festar de, med en upprörande kombination av huggtänder, mandibler och matarrankor.

Detta kit innehåller 29 plastkomponenter och kommer med 3 x Citadel 40 mm runda sexkantshål. Dessa push-fit miniatyrer kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 620017841

Visningar 240

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Von Ryans Leapers Tyranids Warhammer 40 000 Von Ryan´s Leapers

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 024 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?