Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Många orkar ägnar sig åt jakten på en besatthet över alla andra, vilket för Beast Snaggas är jaktens spänning. Deras knotiga och ärrade utseende talar om en livstid som ägnat åt att gräla med fruktansvärda bestar och ta itu med de största fiender de kan hitta, dra ner deras byte innan de hackar dem i bitar med brutala choppas. Beast Snagga Boyz tar sig ut på slagfältet till fots i stora böljande folkhopar, överväldigande fiendens linjer i en våg av primärt, osofistikerat våld.

Detta kit bygger 10 Beast Snagga Boyz, ett starkt och tufft val av trupper för din Ork-armé. Som fottrupper i Beast Snaggas-subkulturen är de perfekta för att avancera över slagfältet i en solid mur av muskler och krigförande, och plöja direkt in i din motståndares styrkor. Boyz är beväpnade med sluggas och choppas, medan en kan sättas ihop som Nob-enhetsledare med en power snappa. One Beast Snagga Boy har också möjligheten att byggas med en dunkpistol, ett grovt vapen som skjuter explosiva kanonkulliknande granater in i fiendens led.

Detta set består av 87 plastkomponenter och levereras med 10x Citadel 32mm runda baser och 1x Ork Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 612063898

Visningar 289

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Ork Beast Snagga Boyz Orks Warhammer 40 000

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?