Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Den första Ciaphas Cain omnibus

Under det 41:a millenniet är kommissarie Ciaphas Cain, imperiets hjälte, en inspiration för sina män – det är åtminstone vad propagandan skulle få er att tro...

LÄS DET FÖR

Njut av långa berättelser om äventyr och derring-do i kommissarie Cains memoarer (kommenterade av en sarkastisk inkvisitor). Tau, nekroner och kaoskultister faller alla inför den självutnämnda hjälten från Imperium...

BERÄTTELSEN

I den krigshärjade framtiden för det 41:a millenniet är kommissarie Ciaphas Cain, imperiets hjälte, respekterad av sina kamrater och en inspiration för sina män – det är åtminstone vad propagandan vill få dig att tro. Verkligheten är väldigt annorlunda, för Ciaphas letar helt enkelt efter ett enkelt liv och ett sätt att hålla sig utanför fara. Men ödet har för vana att kasta honom in i de dödligaste situationerna, och tur (blandat med självbevarelsedrift) lyckas alltid dra honom igenom och upp på den högsta av piedestaler. För att överleva måste kommissarie Cain undvika, bluffa och lura sig ur problem, även om det ökar hans status utanför hans kontroll!

Skrivet av Sandy Mitchell. Denna omnibusutgåva innehåller romanerna För kejsaren, Caves of Ice och The Traitor's Hand, tillsammans med novellerna "Fight or Flight", "Echoes of the Tomb" och "The Beguiling".


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 610323852

Visningar 316

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ciaphas Cain: Hero of the Imperium by Sandy Mitchell

Pris

129 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?