Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Mycket skickliga och smidiga, Amazons är bland de allra bästa spelarna i Nuffles heliga spel. Dessa krigare-atleter besitter en exceptionell blandning av smidighet, taktisk skicklighet och våld som gör dem spännande att se på planen, med en akrobatisk spelstil som finslipats av åratal som ägnat sig åt att flyga genom tät regnskog och undvika rovdjur från topparna. Med taktik gjuten kring de dödligaste djuren i deras djungelhem, släpper dessa spelare lös häftiga slag-och-run-rörelser som bländar både Blood Bowl-fans och motståndare.

På planen är Amazon-lag en kraft att se – även om de är relativt lätt bepansrade, tillåter deras smidighet dem att dansa runt tröga lag, samtidigt som de regnar ner slag på Gamla världens självbelåtna svaglingar. Med ett fruktansvärt rykte som både krigare och spelare är det ingen överraskning att dessa explosivt smidiga lag regelbundet krossar konkurrensen i toppen av sporten.

Det flerdelade plastpaketet låter dig sätta ihop Kara Temple Harpies, ett Amazon-team för användning i Blood Bowl-spel. Teamet består av 6 Eagle Warrior Linewomen, 2 Piranha Warrior Blitzers, 2 Python Warrior Throwers och 2 Jaguar Warrior Blockers. Dessutom innehåller lådan 2 dubbelsidiga Blood Bowl-mynt, 2 varv- och omrullningsmarkörer, 4 bollar och ett överföringsark med 292 dekaler, alla med tema kring Amazon-lag.

Regler för att använda Amazon-lag i dina Blood Bowl-spel finns i Spike! Journal 15.

Detta kit består av 102 plastkomponenter och levereras med 12 x Citadel 32 mm runda baser och 1 x Amazon Team Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 609763290

Visningar 343

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Amazon Blood Bowl Team: Kara Temple Harpies

Pris

325 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 022 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?