Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
The Questor Soulsworn existerar utanför kammarstrukturen i Sigmars himmelska arméer, vandrande gemenskaper sammanbundna av profetior och omen från Gud-Kungen själv. Var och en av dessa elitstormcast Eternals är en känd mästare i sin egen rätt, som förväntas övervinna omöjliga odds när de tar sig an uppdrag av största betydelse.

Detta flerdelade plastpaket bygger ett komplett krigsband av Questor Soulsworn, för användning i Warcry-spel. Först bland jämlikar, Questor-Prime bringar ljuset från Azyr till de mörkaste platserna i de dödliga rikena, med råd av en själsburen riddare-reliktor klädd i den olycksbådande Mortis-rustningen av deras ordning. Resten av detta mycket anpassningsbara krigsband består av Errant-Questors, beväpnade med en mängd tunga, tvåhandsvapen eller parade tvillingblad. Dessa miniatyrer kan också användas som en del av en Stormcast Eternals-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar, med hjälp av gratis regler som finns att ladda ner på Warhammer Community-webbplatsen.

Detta set innehåller sex plastminiatyrer:
- 2x Errant-Questors beväpnade med ett urval av grandaxes eller grandspears, som var och en alternativt kan byggas som en Questor-Prime
- 2x Errant-Questors beväpnade med ett urval av storhammare eller grandblades, som var och en alternativt kan byggas som en själsburen Knight-Relicor
- 2x Errant-Questors beväpnade med ett urval av storhammare eller grandaxes, som var och en alternativt kan byggas som en Errant-Questor Duellist med Twinblades

Denna uppsättning innehåller även:
- Ett Questor Soulsworn förmågorskort, för att hjälpa dig att utföra ditt ädla uppdrag i Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska och japanska)
- 7x Questor Soulsworn fighter-kort, för att hänvisa till dina regler och statistik på ett ögonblick
- 2x såravdelare, för att spåra dina fighters i strid

Detta kit består av 130 plastkomponenter och kommer med 6 x Citadel 40 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 604557666

Visningar 959

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warcry: Questor Soulsworn Warhammer Age of Sigmar

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 024 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?